Wie ik ben

Tot 1996 beoefende ik verschillende vormen van handenarbeid, onder meer boetseren en sieraden maken. Echter de drang naar tekenen bleef.
In wijkcentrum “De Schelf” in Almelo, ben ik begonnen met tekenen, aquarelleren en werken met pastelkrijt en het proberen van verschillende technieken. Helaas kwam door ziekte van de lerares een einde aan de teken/schilderlessen.

Via een workshop kwam ik in 2000 in contact met de schilderacademie
“Le Pinceau” van Ben Kuipers in Ootmarsum. Daar heb ik de passie voor olieverf ontdekt. Mijn werk bestaat veelal uit het schilderen van eigengemaakte ‘vakantiekiekjes’ vooral uit Italië en Frankrijk.

Tijdens de jaarlijkse, drukbezochte, kunstmarkt in Ootmarsum in 2005 heb ik, samen met onze vaste groep cursisten, de kerken van Dinkelland geschilderd. In 2006 hebben we “Stadscollages” gemaakt. In 2008 hebben we, op de jubilerende (25 jaar) kunstmark, schilderijen gemaakt met zilver er in verwerkt. In 2009 – “Clownerie”. 2010 – “Landschappen”. 2011 – “Culinair”. 2012 – “Tijd”.

Ik heb verschillende exposities gehad o.a. in Nijverdal, Tubbergen, Delden, Ootmarsum, Westerhaar en Almelo. In 2008, heb ik samen met een andere cursist, een wandelexpositie georganiseerd in de drie gebouwen van “Het Riagg”, met kunst van ons en andere leden van de academie uit Ootmarsum.

In 2010 ben ik samen met een vriendin begonnen met workshops te geven in een verzorgingstehuis. We geven les aan een aantal bewoners, 1 keer per week, samen maken we leuke schilderijen en naderhand worden de werken geëxposeerd in het tehuis.

Op dit moment werk ik veel in opdracht. Mensen die graag een schilderij willen van hun hond of poes of een ander mooi kunstwerk voor aan de muur, kunnen bij mij terecht. Sinds kort schilder ik kinderportretten.

Voor informatie kunt u gebruik maken van het contact-formulier.